Länge sen nu

Nu har jag inte skrivit här på ett tag. Det har hänt lite grejjer. I helgen var vi ute på fredan med lite kompisar på Sand och hade kul. Var även ute på lördan med Per, Classe och Nikola med tjejer. Classe fyllde år igen, stackarn. Har även på Nimas inrådan köpt ett träningskort på Granngården. Var där igår med Classe och slet ut oss. Gamla gubbar ska inte hålla på med sånt egentligen tror jag. Ska försöka att ta mig dit imorron oxå om jag hinner.

Har en hel del att göra med webbkursen nu. Det är mycket material till Photoshop och Flash jag skall göra. Har fortfarande inte fått några licenser till Flash. Fy fan… halva kursen har snart gått och jag har inget Flash att erbjuda studenterna på Flashkursen. Känns liiiite B faktiskt!

Suzana ska göra ett jobb på Eurosys. Det involverar ett massivt Visual Basic projekt som kommunicerar med en GIS via XML. Kändes härligt att installera VB6 för första gången på flera år! NOT!

Postat under: Jobbet