Kurser kommer, kurser går…

Satte mig igår och skrev ett pass till Flash-kursen om navigation och webbdesign. Det blev ett riktigt bra pass till slut, fast kanske lite långt; 41 slides. Fick med många intressanta grejjer så jag känner mig trygg och räddad till torsdag 🙂

Har just avslutat ännu ett pass i datasäkkursen, denna gång om säkerheten i UNIX och i Windows. Studenterna lever verkligen i uppfattningen att bara för att man ”kör UNIX är man säker” och ”Windows är kass och osäkert, men man kan spela spel med det”. Hoppas att dagens pass lärde dem lite om ”livet”

Jiresjö mailade de nya kontona till webbhotellet igår oxå, tur att jag fick tag på han, annars hade det blivit krångligt att ha en Flash-kurs. Bokis och Christer har köpt in Macromedia Flash oxå, så vi får se när det blir installerat.

Postat under: Jobbet