Date med föräldrarna

Idag fortsatte arbetet med att göra en sajt i Flash åt Oliver. La på lite ljudeffekter och hittade ett helt okej ljudediteringsprogram, Audacity som på ett smidigt sätt kan editera wav-filer. Skall lägga in Ljubav vjere nemam av Oliver i en loop på sidan senare tänkte jag.

Efter detta åkte vi vid lunchtid till Lysekil för att hälsa på lite. Lucas har hunnit att bli 5 månader nu och är extremt kramgo, glad och gullig av sig! Suzana och jag fick nästan slåss om att gulla han. Vi tog en tur i vagnen med honom, och då slockna han som ett ljus.

Testade även möjligheten att skapa ett trådlöst nät där åt grannarna, och även med min D-Link 624+ var det inga som helst problem att få räckvidd över hela området med allas hus. Skall se till att nån där beställer bredband, så köper vi en lite större antenn och sätter på husväggen. Då borde de få runt 11 Mbit där allihop. Klart bättre än nuvarande sunkiga modem som går upp och ner som en jo-jo.

Imorgon är det datasäk igen, skall prata om säkerhet i operativsystem. Hoppas att det blir ett bra pass. I värsta fall har RoseMari laddat mig med ett par bra vitsar jag kan dra för dom när de börjar se lite sega ut. Det kommer nog att behövas om jag känner studenterna rätt!

Postat under: Hemma