Äntligen helg

Efter en mycket slitig 🙂 arbetsvecka är då äntligen lördagen här. Inte för att lördag i sig skiljer sig så mycket ifrån andra dagar i veckan, men det känns bättre att veta om att man inte måste arbeta, utan kan göra det som hobby istället.

Jag och Suzana började att snickra ihop en sajt om Oliver i Flash idag. Arbetet började på förmiddagen och det flyter på alldeles lysande. Har hittils gjort grovjobbet på introt i alla fall.

Efter detta skulle vi åka till Vattenpalatset i Vänersborg, bara för att mötas av en otrevlig ”Stängt”-skylt. Va fan! Kunde dom inte skyltat det lite tydligare på webbplatsen. Bastards!

Vi överlevde dock även denna motgång, men ansåg att det var bäst att uppsöka Italia för att få en seriös dos Per-special. Käkade upp denna i den berömda vänersborgska solen, men utsattes även här för ett av naturens nyckfulla ideer. När jag skulle tända på min cigg, rök halva ögenbrynen av! Jädra tändare…. jädra Sverige. Hade det hänt i USA hade jag varit miljonär nu.

Robert hörde av sig, och jag skall ut med han och ta en bärs sen i kväll. Får se om jag kan få med mig Suzana på det oxå.

Postat under: Hemma