Another day, another föreläsning

Dagen började rätt segt idag, och den verkar fortsätta i samma takt. Hade föreläsning i Datasäkkursen om Accesskontroll. Ett pass som gick ganska bra, fast jag borde nog haft med lite mer om hur accesskontroll sker i specifika miljöer, som t.ex. i Windows 2003 eller liknande.

Fick i alla fall en bra ide: Skulle det möjligtvis inte gå att skapa en brute-force-attack mot ett kassaskåp av modell Frans-Jäger? Om man låter en dator rotera runt låsmekanismen borde den ju efter en ändlig tid få fram rätt kombination! Låter som en ide väl värd att testa i alla fall!

Igår kollade jag och Suzana på nån film på 3:an. Ingen direkt spännande film faktiskt. Sandra Bullock spelade för 111:e gången en kvinna lämnad av sin man och slutligen fann sig själv och gifte sig med nån. Känns definitift som om jag sett den förr!

Sedan vart det ju såklart lite Counter-Strike oxå. Det fanns gott om folk där och det var kul. Nikola verkar ha lust att sätta upp en CS-server, kanske kan det bli lite spel där oxå.

Jag och Suzana var på Strandgatan igår och tog en kaffe med kaka. Totalt supergod! Damn! Vill jobba där istället! Det var riktigt bra väder och vi satt i solen. Undrar hur länge detta väder håller i sig? Idag är det inget vidare, by the way.

Måste lösa lunchproblemet, glömde matlådan idag och det är fulldag på jobbet.

Postat under: Jobbet